Sabtu, 20 April 2013

Lirik Cord Pengamen Jalanan Kedanan Motor

Tags

Aku Mendem ora golek dalan peteng

Aku Mendeng mergo Awakmu,

Aku ngombe ora golek dalam kere,

Aku ngombe kedanan kowe,



Tak akoni kowe pancen ayu dewe

lambe Tipes bokong Gede nyenengake,,

Tak akoni kowe pancen sugeh bondo.

Omah gede Magrong magrong pinggir embong.



Goro goro Montore bapakmu

kowe terus lali aku

Goro goro montore bapakmu

kowe terus ninggal aku

Titenono besok yen aku wes mulyo,

Urip sugeh dewe motor sedan songo,

Titenono besok yen aku wes mulyo,

Urip sugih duwe motor sedan Songo

kliter kliter neng ngareb omahmu

tak pameri Sedanku

kliter kliter neng ngareb omahmu

tak pameri pacarku



Tak akoni aku pancen bocah deso

lemah ombo tandurane lombok telo

tak akoni aku pancen bocah deso

lemah ombo tandurane lombok telo



Goro goro di apeli vega

kowe numpak ndemek dodoo,

Goro goro di apeli mio

kowe numpak nyoro nyoro,

Goro goro di apeli jupiter

kowe numpak kiyer kiyer,

Goro goro di apeli rx king

kowe numpang karo jengkiiiing ing ing

.
Download mp3 pengamen jalanan